Äntligen, snart är vi på väg...

Se upp däruppe!

Imorgon efter lunch (tyvärr, äter inte jag lunch, men människorna här), så bär det av upp till Njurunda o Skottsund!! Matte har jobbat som en liten häst, för att det ska gå av stapeln. Först var det jättesvårt att hitta en som kunde hoppa in för henne, sedan hittade hon en, men den kunde hon inte använda, sa hennes chef, för han skulle kanske få hoppa in ändå. Efter 1½ dags uppringning, så fick hon äntligen napp! En mycket snäll kollega, tog hennes helg. Kanske det berodde på att matte började med att fråga henne, om hon ville göra matte till den lyckligaste i världen - o vem vill inte det?? Hur kan man svara -Nej, på det? Min matte är smart, men hon är ju snäll mot andra också, så det så!! Hur som helst, så visade det sig, samma eftermiddag, att Lhena, som skulle ta mattes helg, hade halkat på isen, o ådragit sig ryggskott!!! Matte blev alldeles kallsvettig o började nästan gråta.... Skulle vänta till idag på em, för vidare besked.... Men matte har pratat med sin chef o Lhena skulle jobba på lördag, så chefen sa åt matte, att hon skulle åka upp till S-vall, o kunde inte Lhena, så skulle de ordna det ändå! Det var ju jättesnällt!! Lite långt att åka, om det inte skulle funka, om vi säger så. Men allt slutar inte med det.... I morse vaknade Wille vid 6-tiden o hade lite ont i vä öra, men var hur pigg som helst. Matte gav honom lite Alvedon (får man göra reklam??) o sedan bar det av till dagis. Där berättade hon om örat, men Wille gick så pigg o glad in o lekte, så alla tyckte att det verkade OK. Sen åkte matte hem o tog ut oss hundar i skogen där vi sprang omkring i ca 45 minuter. Hem igen där matte ringde upp Gilla, där Jocke nu lider av vinterkräksjukan!! Under tiden ringde det på mattes mobiltelefon o det var från dagis. Hon ringde upp o de berättade att Wille bara grät o ville hem. Matte hämtade honom o for direkt in till akuten. Där visade det sig mycket riktigt, att lillponken var jätteröd i örat, så han fick penicillin. Som tröst för allt, fick han lite leksaker, för han var visst jätteduktig, hos doktorn.

Undrar just, om det är helt säkert att det är meningen att vi ska åka upp?? Men nu är ju allt ordnat i alla fall. Wille är redan mycket piggare. Han tycker jätteilla om sin medicin o har kräkts ikväll, men ve den som ger sig. Han har ju så lätt för att kräkas, den lille parveln. Husse o matte satte honom i badkaret o vips så fick han i sig medicinen. Det var mycket gråt o tandagnissel innan, men husse talade om för honom att det inte fanns någon återvändo, utan det var bara att svälja. Kan ju tala om för alla som inte har glädjen att känna Wille, att han är en gosse med MYCKET STOR O STARK VILJA!!!Matte har aldrig träffat någons like, säger hon. Men har är klok också, o väldigt gosig. Just nu ligger han i ena storebroderns säng o tittar på tecknade Spiderman. Fast de ska ju egentligen sova nu, allihop. Wille somnade på soffan, efter besöket på sjukhuset, så han är ju pigg!


Imorgon ska vi sova hos Bergs i Skottsund o det ska bli väldigt roligt!! Då ska jag leka med Furia o kanske Alvin på lördag. Vi vågar inte bo hos Gilla, eftersom de har magsjuka. Matte vill absolut inte dra med det till sitt jobb, eftersom hon jobbar på sjukhus, så kan det komma att drabba väldigt många!! De har klarat sig jättebra den här vintern o det vill alla hålla fast vid!! Sedan vill vi ju inte ha hem "skiten" heller. Det är bara att hoppas, att Jocke skyndar sig att sluta med alla tömningar.... lille kraken, som jämt ska drabbas av allt!! Men Wille längtar jättemycket efter Jocke o säger att J är hans storebror!!

Det blev inte så mycket plugga för matte idag o de ligger efter i planeringen av uppsatsen, trots att både hon o Carola, läser kvällar, helger o varje stund det är möjligt. Men det blir nog bra i slutänden.

På tal om ingenting, så har jag slutat löpa nu, eller som de kunniga säger: jag är i höglöp!! Fast Charlie är inte alls intresserad, visst går han o nosar mig där bak ibland, men han visar inget annat intresse, vilket är jätteskönt, säger matte. Även kastrater, kan ju ha lusten/driften kvar.

Nej, nu är det visst läggdags för de små grabbarna. Matte har packat det mesta, så för de som bor uppe i trakten dit vi ska: VI SES IMORGON, ELLER NGN ANNAN DAG I HELGEN!! ÅKER HEM IGEN PÅ SÖNDAG EM.

Ska bli så roligt att träffa alla igen!! O snart får jag träffa syster yster HILDA!!

Många kramar från Puffliz


Kommentarer
Postat av: Hilda

Kör försiktigt å ha nu jätte trevligt. Hälsa till Skottsund från oss. Ska bli jätte roligt att träffas snart.

Kramisar

2009-03-06 @ 07:34:30
Postat av: Kicki och Alvin!

Ses i morgon..............ska bli underbart att mötas live :-)

Kramen från oss.

2009-03-06 @ 18:30:23
URL: http://www.lindblomman.se
Postat av: Hilda

Vilken fin bild jag fick på telfonen. Klart ni haft trevlig, och hoppas resan gick bra. Ska bli skoj att träffas snart..=) Konkurrenter...hmmmm, äsch, bara det går bra för nån av oss. Kramisar

2009-03-08 @ 19:18:35
Postat av: Kicki, Magnus, Alvin!

Välkomna hem!!

Va trevligt vi hade i Skottsund.

Det var så kul o jag tänker på kvällen hela tiden.

Pussa på Wille från mig.

Kraaaam.

2009-03-09 @ 08:43:41
URL: http://www.lindblomman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0