Sista hörntanden är borta!

Jippiiee!
Nu är alla bebiständer borta (tror jag). Matte har varit bekymrad över att jag hade dubbel uppsättning hörntänder på hö sida i överkäken. Hon har varit och ruckat på den lite i två dagar. Men idag lossnade den!! Husse och jag hade lite dragkamp o sen bar han in mig till matte i tvättstugan för han tyckte att jag betedde mig så konstigt med munnen o misstänkte att tanden kanske hade lossnat. Det hade den o det var ett stort djupt lite blodigt hål kvar, sa matte. Sedan undrade hon vart tanden var o vickade mig lite upp o ner o vips så flög den ur munnen! Hon har bara hittat en av de andra hörntänderna o misstänker att jag har svalt de andra.... vilket kan få henne att hålla sig vaken om nätterna. Men eftersom jag lever o mår bra, så har de nog kommit ut den vanliga vägen. Eller så ligger de på golvet någonstans, eller i dammsugspåsen.

Idag har jag o Charlie varit ut på en härlig promenad med matte o husse. Vi fick springa lösa o det tycker vi är så roligt. Jag får ju nästan jämt vara lös, men det är roligare när Charlie också får springa som han vill. Jag springer dock inte så långt ifrån matte. Det gör jag inte när vi är inne heller. Jag följer henne vart hon än går. Precis som Charlie... och Wille.... snacka om långt koppel...; ).

Matte har bakat idag igen och jag fick smaka lite pepparkaksdeg! Snacka om att det var gott! Helst hade jag också hjälpt till och få vara uppe på bänken bland alla godsaker, men se det hade då inte matte någon lust till, konstigt?? Jag som är så himla söt...

Igår var farmor till barnen här o då fick de ju för sig att de skulle trimma hennes cairnterrier Hedvig (Nicole Kidman) och mig. Hur kul var det på en skala?? Matte struntade blankt i att jag pep till ibland och menade att det inte var så farligt! Jag bet i farmors händer ibland också, men det tyckte matte inte heller gjorde något! Vilken empati!! Husse är förresten på deras sida, för han har kommit på den briljanta idén att göra ett trimbord till matte.... Finns det inte någon som är på min sida? Bordet ska dessutom göras höj- och sänkbart, med tanke på mattes dåliga rygg. Hygglo....Men jag ger mig inte, jag tänker pipa o försöka bitas så mycket det bara går...!!

Värm er så mycket det går nu, för nu ska det visst bli kylig ute!

Många kramar från en trimmad Pufflis

Kommentarer
Postat av: gunilla

Tjena bruden! Det är bara att genom lida ! Är man en border så är man!

Hela din stora släkt hälsar att dem får minsann också bli trimmad med gämna mellanrum!

Många kramar från klockis

2008-12-10 @ 23:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0