Morgonstund har guld i mund, eller?

Hej alla glada!

Tack, för alla fina o roliga o stödjande inlägg!! Det är superkul att läsa o jag (matte) kollar flera ggr om dagen här på Pufflans blogg, om det kommit in ngt nytt! Därför är jag också ganska flitig att skriva på Pufflans syskons bloggar, för jag vet att deras mattar (för det är ju dom som skriver) också tycker att det är kul, med alla inlägg.

Nu har vi kollat runt lite på utställningar, men det är lite krångligt. Vissa ska ha anmälningar på SKK´s 3-sidiga blankett o vissa via internetanmälan, som inte ens är utlagd! SKK skriver, att man automatiskt är med i länsklubben, om man är medlem i SKK, men vet man det säkert? Vi ska i alla fall anmäla oss till en utställning i Borlänge som går av stapeln i april och sedan satsa stort och ställa ut i dagarna 2, här i Avesta. På lördagen den 13 juni (tror jag) så har borderterrierklubben sin utställning och sedan är det Dalarnas kennelklubb som har på söndagen. Det är lika bra att köra hårt, eller hur? Man kan ju inte annat än prova! Om nu kennelmamma Jessica kommer ner hit, så kanske hon får "handla" Pufflan, fast å andra sidan är det ju rätt kul att "handla" själv. Får kolla in hur proffsen gör....

Nu till själva rubriken: Puffliz har den "fula" ovanan att väcka oss på morgonen, även om hela huset sover.... för hon är ju alldeles UTSVULTEN!! Hon gnyr o piper, som om hon inte ätit på en vecka!! Är det någon eller några som känner igen det? Vi försöker att säga åt henne att vara tyst, men det vet hon inte vad det betyder, sedan provar vi med lock o pock att hon ska komma upp i sängen igen, det lyckas ibland, men för det mesta inte. Har man inte ungar som väcker en, så har man alltid en border!! Charlie är lite dålig på att äta på morgonen, så han får en smörgås (ja, jag vet att han är lite bortskämd, men han har aldrig haft några tunga viktproblem - snarare åt det andra hållet) och det har Puffliz lärt sig, så då sitter hon så fint som hon bara kan, så kanske hon också får en liten bit. Eller så hoppar hon upp och snor smörgås ur Charlies mun!! Inte lite fräck, den lilla sötnosen. Nu får vi smyga utav bara attans, för att han ska få ha sin smörgås för sig själv. Snacka om hunger!!

Det är väl ändå ganska kul, att höra att Hilda som var störst i kullen, väger mindre än Puffliz o Alvin! Ändå tycker jag inte att Pufflan är tjock på något vis, domaren sa inte något om det heller, trots att han "vägde" henne. Hon har väldigt mycket muskler, så vi får skylla på det.

Nu ska jag läsa på lite om uppsatsskrivande, som jag o en kollega håller på med. Lite tokiga är vi kanske, men det kommer att krävas om man vill vidareutbilda sig, så det är lika bra att köra hårt, även här.

Ha det så bra!

Många kramar från ett ganska snörikt och lagom kallt (-8 grader) Fors!!

Kommentarer
Postat av: Kicki och Alvin!

Hej :-)

Hihihihi jag känner igen mycket i Alvin som du skriver on Pufflis.

Det där med skutten, rådjurshoppen har han också.

UTSVULTEN är han, o piper o låter som han pratar nästan. Han har mycket charmiga läten för sig.

Vi har minus 16 idag...brrrrr....tillomed Alvin tyckte det var kallt i morse om tassarna o ville inte gå så långt.Må så gott så länge.

Kramar o krax från Kicki o piggelina hälsningar från Alvin.

2009-02-03 @ 09:59:34
URL: http://www.lindblomman.se
Postat av: Jessica Berg

Piper och lever om gör gammelmorfar Pim-Pim, mormor Alice och mamma Elsa, verkar ligga i släkten...

Kram

Jessica

2009-02-03 @ 17:51:38
URL: http://www.jexmo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0