Profilbilder

Bedöm, bedöm, bedöm!Denna bild är inte för bedömning kanske, den lägger jag(Felicia) upp mest för att den är så himla söt!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Tja.. Ta lite i kanten precis där det går ihop kind/hals.

Jessica

2009-03-25 @ 10:19:44
URL: http://www.jexmo.nu
Postat av: Hilda o Ullizz

Jo, du..Ut måste man, kyla och snö eller inte. Men just nu är det inget vidar. Och dålig har jag varit på datoriet igen. Men har jobbat i två veckor och är helt slut på kvällarna. Ja, man jobbar med trimmeriet, och JÖÖÖSSES VA FIN PUFFLIS ÄR! Och va fint du har fixat på hemsidan...=)) KALAS FINT !!!

DU e jätte duktig.. Ska snart fixa lite nytt jag med. Ska bara se till att det blir lite fler timmar på ett dygn. Det kommer ju en ljusare tid nu och då brukar det gå lite lättare allting.=) Pratade just med Jessica om V-ås, jätte roligt att så många kommer. Ska bli spännande att se alla utanför "cyberspace". Hilda har föresten satt igång med sitt löp och är lite ur form. Jätte irriterad på alla andra fyrbeningar här hemma som ska vara i baken på henne hela tiden. Stina vill gärna hjälpa till och "tvätta". He he, men gamle stöten Bosse verkar inte riktigt förstå vad som händer. Han kollar in Doris. =) Tur att det kom nu i alla fall, då är hon klar till V-ås.

Nu får vi hoppas att det INTE kommer mer SNÖ varken här eller hos er. Nu ser vi ju fram emot VÅR och ta fram GRILLEN igen =)

Ha det jätte bra.

Kramis från oss alla. Och en extra till FINA PUFFLIS, Hilda blir lite nervös över den konkurenten =)

2009-03-25 @ 19:36:43
Postat av: Kicki

Hej Cissi o Pufflis.OJ va fin Pufflan är, hur fin som helst.

idag har jag en känslig dag, har sovit lite dåligt o är trött med huvudvärk, gick på stan och såg en så söt borderterrier o fick tårar i ögonen o längtade efter Alvin så jag var tvungen o ringa hem till magnus o höra hur Alvin mådde....haha...kom på att det är nog pms:en som spökar, men va skumt. Jag är så kär i vovven så det gör ont :-)Krama Wille från mig.Må så gott tills vi hörs igen.Många kramar.

2009-03-26 @ 13:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0